Over ons

Wij ontwikkelen voor de toekomst
Onze vastgoedportefeuille leeft. Zowel bij bestaand vastgoed als bij nieuwbouw zorgen wij ervoor dat ons vastgoed in overeenstemming is met de hedendaagse normen en standaarden. Duurzaamheid, esthetiek en kwaliteit worden daarbij voortdurend in acht genomen.

Wij zijn er voor onze huurders
Huurderstevredenheid is voor ons essentieel. Ons streven is er in gelegen om onze services en woonproducten een zo groot mogelijke bijdragen te laten leveren aan het welzijn van onze huurders.

Family office

MS Vastgoed is van origine een Family office. De kracht hiervan zit in ons langetermijnperspectief, de familie-bedrijvencultuur, de sterke lokale binding en de efficiënte besluitvorming. Onze ambitie is om een betere leefwereld te creëren op verschillende schaalniveaus.

Credits: Videvo

Geschiedenis

1982 -2012
In de eerste dertig jaar van haar bedrijfshistorie heeft MS Vastgoed zich geconcentreerd op het langzaamaan opbouwen van diens binnenstedelijke woningportefeuille. Veelal bestaand uit (monumentale) woningen en appartementen op de betere locaties in Den Haag.
2012- heden
Omstreeks 2012 is MS Vastgoed zich gaan toeleggen op project- en gebiedsontwikkelingen in Nederland. Sindsdien zijn er diverse nieuwbouw woningcomplexen opgeleverd en in gebruik genomen.
Previous slide
Next slide

Onze filosofie

De filosofie van MS Vastgoed omvat het leveren van bijdragen aan een betere leefwereld voor alle mensen. Onze bedrijfsvoering is er aan gelegen om hiertoe te komen middels het ontwikkelen, bouwen en beheren van woningen waarin mensen zich thuis voelen. 

In onze filosofie is een woning veel meer dan een bouwkundig werk. Een woning is voor ons de fysieke basis van waaruit het indvidu en of gezin kan werken aan diens verdere zelfontplooiing en het creëren van een gelukkig bestaan.