Over ons

Ontwikkelen en beleggen
MS Vastgoed ontwikkelt, transformeert en exploiteert vastgoed voor eigen portefeuille. De focus ligt op het toevoegen van waarde en investeren in residentieel vastgoed. Daarnaast bestaat de gediversiveerde portefeuille uit kantoren, bedrijfsunits en leisure.   

Wij ontwikkelen voor de toekomst
Onze vastgoedportefeuille leeft. Zowel bij bestaand vastgoed als bij nieuwbouw zorgen wij ervoor dat ons vastgoed in overeenstemming is met de hedendaagse normen en standaarden. Duurzaamheid, esthetiek en kwaliteit worden daarbij voortdurend in acht genomen.

Wij zijn er voor onze huurders
Huurderstevredenheid is voor ons essentieel. Ons streven is er in gelegen om onze services en woonproducten een zo groot mogelijke bijdrage te laten leveren aan het welzijn van onze huurders.

Familiebedrijf

MS Vastgoed is van origine een familiebedrijf. De kracht hiervan zit in ons langetermijnperspectief, de familie-bedrijvencultuur, de sterke lokale binding en de efficiënte besluitvorming. Onze ambitie is om een betere leefwereld te creëren op verschillende schaalniveaus.

Geschiedenis

1982 - 2012

In de eerste dertig jaar van haar bedrijfshistorie heeft MS Vastgoed zich geconcentreerd op het langzaamaan opbouwen van diens binnenstedelijke woningportefeuille. Veelal bestaand uit (monumentale) woningen en appartementen op de betere locaties in Den Haag.

2012 - heden

Omstreeks 2012 is MS Vastgoed zich gaan toeleggen op project- en gebiedsontwikkelingen in Nederland. Sindsdien zijn er diverse nieuwbouw woningcomplexen opgeleverd en in gebruik genomen.

Onze filosofie

Bij MS Vastgoed draait alles om ontwikkelen. Niet alleen het ontwikkelen van vastgoed, maar ook ontwikkelen in de bredere zin van het woord.  We groeien en verfijnen. We ontplooien en creëren. We coachen en leren van en met elkaar. Dit alles met als doel dat we - ons team, onze huurders, partners en de organisatie - in ontwikkeling blijven. We ontwikkelen omdat we een positieve bijdrage willen leveren aan een betere leefwereld. 

Een woning is voor ons veel meer dan een bouwkundig werk. Het vormt de fysieke basis van waaruit mensen zichzelf ook ontwikkelen en werken aan een gelukkig bestaan. Een basis waar mensen leven, rusten, leren en zichzelf kunnen zijn. Die basis moet veilig, duurzaam, gezond en aangenaam zijn... en daar gaat dan ook met plezier onze aandacht naar uit.

Bekijk ons portfolioBekijk ons portfolio