☰  MENU

Profiel

MS Vastgoed & Belegging is een vastgoedonderneming die haar werkzaamheden sinds 1994 richt op renovaties en herontwikkeling van bestaande bouw en nieuwbouw op gunstige en toplocaties in Den Haag.

Bij renovaties en nieuwbouwprojecten houden wij alle ontwikkelingen op het gebied van wooncomfort en kwaliteitseisen nauwlettend in de gaten, waardoor ons vastgoed niet alleen aan de huidige comfort- en kwaliteitsstandaarden voldoet, maar mede door het hoge afwerkingsniveau ook nog vele jaren mee kan.

MS Vastgoed & Belegging heeft jarenlange ervaring met het verhuren van courante en luxe appartementen in de betere wijken van Den Haag.

Beheer & Verhuur
Ten aanzien van woonruimte richten wij ons met name op de huurders die op zoek zijn naar een luxe en fijne woonomgeving.
Met deze reden renoveren wij ons vastgoed zodanig dat het een stijlvol geheel vormt. Wij streven ernaar de authentieke details te behouden, omdat dit een extra dimensie geeft aan de appartementen.

Kracht
De kracht van MS Vastgoed ligt onder andere in het feit dat wij de acquisitie tot en met het woningbeheer in eigen hand houden. Wij weten wat er speelt binnen het bedrijf en zodoende kunnen wij ons beleid direct optimaliseren.

Aankoop & Projectontwikkeling
MS Vastgoed & Belegging is altijd op zoek naar nieuw vastgoed en mogelijkheden tot project ontwikkeling.

Verkoop uw eigen vastgoed
Wanneer u uw eigen vastgoed wenst te verkopen, of dit u nu uw eigen woonhuis is of andersoortig vastgoed, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Indien wij tot een overeenkomst komen staan wij garant voor een snelle en discrete afhandeling van het proces.

Bel of email naar: [email protected] of 070 392 69 05.

Energieprestatie & Duurzaamheid
MS Vastgoed & Belegging bouwt voor de toekomst, hierbij spelen energieprestaties en duurzaamheid van ons vastgoed een sleutelrol. Bij alle vastgoedprojecten die MS Vastgoed & Belegging uitvoert wordt toegewerkt naar een zo hoog mogelijk energieprestatielabel.

Duurzaam & Energiezuinig
Door het gebruik van duurzame materialen (zoals natuursteen, massief hout, pvc) en inbouwapparatuur met een zo hoog mogelijke energieprestatie, zorgen wij ervoor dat wij een energiezuinig en duurzaam eindproduct opleveren.

Renovatie & Afwerkingsniveau
Vanwege de grote vraag naar comfortabele en luxe appartementen in de betere wijken van de stad, zijn wij het hele jaar door op zoek naar nieuwe kansen om woningen te creëren op de meest gunstige locaties. Renovatieprojecten pakken wij dan ook met beide handen aan.

Onze vastgoedobjecten worden standaard voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een luxe afgewerkte badkamer met natuurstenen wanden en vloeren.

 

Nieuwste Renovatie projecten Bericht13 appartementen|Zeeheldenkwartier

Nieuwste Renovatie projecten Bericht8 luxe appartementen | Centrum